Attica Bank: Αύξηση στα επιτόκια των προθεσμιακών καταθέσεων

22/02/2023, 17:48
Attica Bank: Αύξηση στα επιτόκια των προθεσμιακών καταθέσεων

Προθεσμιακές καταθέσεις με αποδόσεις έως 2,30% για 24 μήνες στην απλή προθεσμιακή κατάθεση ανεξαρτήτως ποσού προσφέρει η Attica Bank.

Προθεσμιακές καταθέσεις με αποδόσεις έως 2,30% για 24 μήνες στην απλή προθεσμιακή κατάθεση ανεξαρτήτως ποσού προσφέρει η Attica Bank. Επίσης, το πρόγραμμα Attica Double Profit που αφορά σε 6μηνη ή 12μηνη προθεσμιακή κατάθεση, η οποία συνδυάζει την μηνιαία καταβολή τόκων και το διπλασιασμό της απόδοσης στη λήξη της προθεσμιακής κατάθεσης, ενισχύθηκε περαιτέρω.

Ταυτόχρονα στην προσπάθεια προσέλκυσης κεφαλαίων στο περιβάλλον αύξησης των επιτοκίων από την ΕΚΤ, η Attica Bank προχώρησε σε αύξηση των επιτοκίων των καταθέσεων που συνδυάζουν προθεσμιακή κατάθεση με Αμοιβαία Κεφάλαια, καθώς και του προϊόντος Capital Invest που επιπλέον συνδυάζει και ασφάλιση ζωής, με τις αποδόσεις τους φτάνουν πλέον έως και το 2,20%.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της τράπεζας, τα παραπάνω προϊόντα παρέχονται ήδη από την Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023, μέσω του δικτύου καταστημάτων της Attica Bank σε όλη την Ελλάδα και αφορούν νέους και υφιστάμενους πελάτες, οι οποίοι μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις δυνατότητες που έχουν στη διάθεσή τους, επισκεπτόμενοι το κατάστημα επιλογής τους.