Βριοντώδες πυρ Μητσοτάκη κατά της Κυβέρνησης

27/09/2018, 14:15
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Με τα πιο μελανά χρώματα περιέγραψε την τρέχουσα επικαιρότητα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στη σύσκεψη των τομεαρχών του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε την ομιλία του με αναφορά στην «άθλια και ντροπιαστική πραγματικότητα της Μόριας», όπως την χαρακτήρισε, για να προσθέσει ότι «η κυβέρνηση έχει ήδη βρεθεί στο στόχαστρο της ευρωπαϊκής υπηρεσίας ελέγχου».

«Όσοι εμπλέκονται σε αυτή την σκοτεινή υπόθεση καλούνται να απαντήσουν πώς διαχειρίστηκαν κονδύλια που φθάνουν στο 1,6 δισ. ευρώ. Την ίδια ώρα, σε μία πρωτοφανή έκφραση κυβερνητικού αυταρχισμού δημοσιογράφοι οδηγούνται στα κρατητήρια, επειδή έθεσαν ερωτήματα. Δύο μήνες μετά την τραγωδία στο Μάτι, που στοίχισε 99 νεκρούς, παρακολουθούμε προσπάθειες συγκάλυψης των ευθυνών… Η συνεχιζόμενη επιδρομή φόρων και εισφορών κατεδαφίζει ότι έχει μείνει όρθιο από την παραγωγική Ελλάδα. Η έξοδος στις αγορές με λογικό επιτόκιο διαψεύδεται. Ο κ. Τσίπρας παρακολουθεί αμήχανος τους Σκοπιανούς να πανηγυρίζουν για τη “μακεδονική” γλώσσα και εθνότητα που τους παρέδωσε. Στα ερείπια του μύθου περί τέλους του μνημονίου, η κυβέρνηση εξυφαίνει νέους μύθους γύρω από την περικοπή των συντάξεων. Παίζει με τις ζωές των ανθρώπων και καθιέρωσαν ακόμη και “ρήτρα θανάτου”. Πέρασαν στο υπερταμείο ακόμη και αρχαιολογικά μνημεία. Η δημόσια τηλεόραση μετατρέπεται σε τηλεβόα του Μαξίμου με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογούμενων» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

"Οι λαϊκιστές μοιάζουν"