Ολυμπιακός: To συγκινητικό αντίο του Ποντένσε μέσω Instagram

31/01/2020, 12:36
1

H αντίστροφη μέτρηση για τη μετακίνηση του Ντανιέλ Ποντένσε από τον Ολυμπιακό στην Γουλβς ξεκίνησε ουσιαστικά από την Τετάρτη (29/1), με τον Πορτογάλο να κάνει το ταξίδι στην Αγγλία προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των λύκων και κατόπιν να υπογραψει το συμβόλαιό του.

Ενόψει των σχετικών ανακοινώσεων από πλευρας των δύο συλλόγων, ο 24χρονος διεθνής Πορτογάλος winger φρόντισε να κλείσει με όμορφο τρόπο την παρουσία του στον Πειραιά τον τελευταίο 1,5 χρόνο, καθώς ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Πέδρο Μαρτίνς και τους φίλους της ομάδας για τα όσα πέρασαν μαζί.

"Σε ευχαριστώ Ολυμπιακό, σε ευχαριστώ Ελλάδα! Από τα βάθη της καρδιάς μου, αναχωρώ με ανάμεικτα συναισθήματα. Το αίσθημα της ευγνωμοσύνης και της ευτυχίας που έχω εκπροσωπήσει αυτόν τον τεράστιο ευρωπαϊκό σύλλογο, τον μεγαλύτερο στην Ελλάδα.

Για το γεγονός πως θα μπορώ να λέω στα παιδιά μου πως έπαιξα στον Ολυμπιακό με επιτυχία. Από την άλλη πλευρά υπάρχει και το αίσθημα της νοσταλγίας που αφήνω ένα κλαμπ και ανθρώπους που με υποδέχτηκαν τόσο καλά.

Θα είμαι αιώνια ευγνώμων και θα κουβαλώ τον καθένα από εσάς μαζί μου. Ειδικές ευχαριστίες στον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη για τις προσπάθειες που έκανε να με αποκτήσει και που μου επέτρεψε να ακολουθήσω το όνειρο μου να παίξω στην Premier League.

Στον κύριο Πέδρο Μαρτίνς για όλη την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και όλα αυτά που με δίδαξε! Θα κουβαλώ για πάντα τα εντυπωσιακά ντέρμπι στα οποία πήρα μέρος, την απίστευτη υποστήριξη που είχα, τη μοναδική ζωή της Αθήνας και το μεγαλείο του Ολυμπιακού.

Μου λείπουν όλες οι λέξεις για να εκφράσω όλα όσα αισθάνομαι για τον 1,5 χρόνο που πέρασα εδώ, αλλά νομίζω ότι τα δάκρυα που έχυσα, μιλούν από μόνα τους. Ας πούμε λοιπόν, τα λέμε σύντομα", έγραψε ο Ποντένσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.